katiestacee

K

Publicerad 2013-01-31 18:43:00 i

Jag förstår inte hur, men denna hund förstår mig på ett sätt ingen annan kan, jag vet att det låter helt konstigt. Men om man inte har upplevt det är det nog väldigt svårt att förstå. Direkt när jag är ledsen lägger hon sig tätt intill mig och slickar bort tårar om jag gråter. Hon hjälper mig så extremt mycket, jag har inte direkt det lättaste livet, men hon gör det så mycket enklare, när Katie ser djupt på mig med sina stora bruna ögon känner jag en kärlek som är starkare än allt annat i denna värld.
I'll never let you part, for you're always in my heart

.

Publicerad 2013-01-31 18:36:55 i

Staring at the ceiling in the dark 
Same old empty feeling in your heart

Lång helg

Publicerad 2013-01-31 18:35:00 i Hundliv,

Skönt att sluta tio idag och vara ledig tills tisdag!
Blev glad nyss då jag fick reda på att jag fick MVG i biologi B och en av mammas kompisar som har två pudlar berömde Stacee as mycket för att hon är så stabil och den trevligaste sheltien hon träffat, sånt blir jag glad av!

Kiira och Katie

Emptiness

Publicerad 2013-01-21 20:09:00 i Hundliv,

Jag är ledsen för att de som skulle vara ens riktiga vänner inte bryr sig. Att man inte får förändras utan att bli ifrågasatt och dum förklarad. Jag är trött på att inte få ut något för allt man lägger ner. Jag är trött på att jag oroar mig alldeles för mycket, att jag alltid känner en sorts inre tomhet och att det känns som att mitt huvud kommer explodera. Låt allt bli bra.

Typiskt Stacee

Publicerad 2013-01-19 15:50:40 i

Det är så kul, för ibland så undrar jag var Stacee är, då går jag och kollar, då ligger hon och Casper och busar i smyg. Hahah, ser så kul ut. Katie tycker dom är barnsliga.

 
 

Isen

Publicerad 2013-01-19 15:46:35 i

Idag har jag, mamma och alla hundar varit ute på isen i det vackra vädret. Kiira, Stacee och Tindra fick dra på sparken lite. Det var hur fint is som helst och vi åkte ut till en fin ö och tog lite kort. Var ute i 2.5 timme ungefär så nu är Katie och Staee nöjda en stund.
 
Det finaste som finns
Draaaaa
Framåt

Flocken
Vackra


 

Lonely

Publicerad 2013-01-18 21:57:00 i

Ever since you left the scene, the streets are lonely, dark and mean..

The reason

Publicerad 2013-01-18 21:40:00 i

All I know is you came to me when I was at my lowest
You picked me up, breathed life in me, I owe my life to you
You saved my life, now maybe it's my turn to save yours
But I can never repay you, what you did for me is way more
 
Jag kommer aldrig kunna beskriva hur mycket framför allt Katie men även Stacee har hjälpt mig, några månader innan och under den perioden jag fick Katie var den värsta tiden i mitt liv, jag ville helt utan överdrifter inte leva. Jag hade ingen aning om hur mycket Katie och hundar skulle betyda för mig. Jag har blivit en helt annan människa. En som jag trivs med. Utan Katie vet jag inte om jag hade levt idag, de tankarna jag hade innan henne skrämmer mig, men det enda jag kan tänka på nu om jag tänker sånna tankar är ur en av mina favoritlåtar "Only thing I fear is Hailie, I'm afraid if I close my eyes I might see her". Fast självklart är det Katie och Stacee jag inte vill lämna och inte Hailie. Jag vill verkligen att dom ska ha det bästa livet möjligt, jag vill ägna all min tid till att dom ska ha det bra, inte bara för att jag vill och älskar att vara med dom utan för att jag är mer än skyldig dom det.
 
 
 

Lite bilder

Publicerad 2013-01-12 19:07:00 i

Underbara Toya
Chillmode
Skogspromenad med dom bästa
Trångt är mysigt!
Katie efter att jag har vaknat, hon ska alltid ha något i munnen och så springer hon runt och "morrar" för att hon är så glad, sen somnar hon med leksaken i munnen :')

Förkyld

Publicerad 2013-01-12 19:03:33 i

Har varit förkyld flera daga nu.. Skulle egentligen på bio igår med Anna och Elin men stannade hemma för jag hade så ont i huvudet och är förkyld.. Idag är det lite bättre så tog en 6 kilometers promenad i lugn takt med hundarna och då kände jag mig piggare och nu på kvällen har jag åkt skridskor och spelat hockey i typ två timmar, är as trött nu och känner mig lite dålig. Men det var så kul så det var värt det. Hundarna var åskådare!
 
Kiira och Katie
 

Tired

Publicerad 2013-01-06 22:17:10 i

Blir fruktansvärt trött på vissa människor..

 

We have just one world, but we live in different ones

Skola

Publicerad 2013-01-06 22:14:47 i

Imorgon börjar skolan igen. Men jag bryr mig inte så mycket då jag har världens slappaste schema. Har en timmes lektion på måndagar och helt ledig på fredagar, så jag klagar inte. 
Har varit super aktiv med hundarna dom senaste dagarna. Minst en mils cykling/promenader varje dag och har tränat lite lydnad och pinnstigar. 
Försöker också träna på Stacees osäkerhet mot andra hundar. Med Katie försöker jag få bort hennes vaktande, alltså hon vaktar med skall/morr när hon hör ljud eller när någon knackar på, hon är även vaktig mot andra hundar i "sitt" område..
 
Lite bilder då:

Orka dra
Jesper och Kiira tar en paus
Gänget
Bus
Lydnad
Mina finaste


 

Om

Min profilbild

Maria

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela