katiestacee

Mycket liv

Publicerad 2012-08-12 16:40:58 i

Det har varit mycket liv under helgen. Har som sagt passat en storpudel, men under helgen även en kooikerhondje, som var jätte go och rolig. Sedan var Kiira och Tindras uppfödare här med sina fyra hunda, så det var 11 tikar hemme hos oss. Inget bråk eller gruff, så himla skönt! Katie som inte ens gillar andra hundar hemma hos oss, men hon tycker om Camillas hundar, så skönt.
 
Imorgon börjar praktiken....
Katie och Stacee är faktiskt trötta nu. Wow
 
haha Stacees min

You are my life

Publicerad 2012-08-10 16:05:56 i

Once all alone
I was lost in a world of strangers
No one to trust
On my own, I was lonely
You suddenly appeared
It was cloudy before but now it's clear
You took away the fear
And you brought me back to the light
 
You gave me strength
When I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see
Love was always here waiting for me
 
Det vackaste i denna världen, den undebaraste och trognaste vännen

Stacee

Publicerad 2012-08-10 16:01:07 i Stacee,

Lilla tonåringen som har blivit så "tuff", fast egentligen inte så tuff på riktigt. Så underbar är du, även fast du ibland kan gå en på nerverna. Matvrak som alltid ska göra som alla andra, utan att förstå varför. Energi till tusen finns nu i den lilla kroppen. Hon såg får häromdagen, hon började valla dom direkt när hon såg dom i hagen, när  dom gick så började hon gnällskälla. Kanske vore något att testa? Lilla prinsessan, jag älskar dig!
 
Vintras

Bilder

Publicerad 2012-08-07 14:04:49 i

Har lite bilder från dom senaste veckorna, inte så bra bilder då dom är från mobilen, men dom duger. Längst ner är en vidrig huggorm som jag såg idag på en promenad...

 
 
 
 

Dag 19 - Varför har jag hund?

Publicerad 2012-08-07 11:37:23 i

Jag är uppvuxen med hundar, men hade aldrig haft någon egen förens Katie. Henne skaffade jag för att en hemsk sak hade hänt mig och jag ville ha någon att ta hand om och få en riktig vän. När jag sedan haft Katie någon månad blev jag jätteintresserad av att lära henne saker och när hon var några månader bara kunde hon redan massa saker. Nu har jag hundar för att dom ger mitt liv mening, jag älskar att träna med dom, promenera, mysa, men framför allt är dom äkta vänner!
 

Dag 18 - Tik eller hane

Publicerad 2012-08-05 13:26:39 i

Jag har ju tikar, jag kommer nog ha mest tikar. Men jag skulle kunna tänka mig hane också, men nu skulle det vara jobbigt då min familj har fem tikar nu. Anledningen till tikar är för att de inte vill ut och para sig och inte är jobbiga med löptikar. Men samtidigt är det jobbigt när tiken löper, Katie blir ju en helt annan hund flera månader om året tyvärr..

Regn

Publicerad 2012-08-05 13:23:26 i Hundliv,

Det blev en mysig långpromenad i regnet nu på förmiddagen. Katie och Stacee fick turas om att bära en klövjeväska. Katie bryr sig ingenting och knatar på, men Stacee tycker så synd om sig själv och kan knappt gå. Ska vila resten av dagen tror jag, är förkyld och har sovit dåligt.
 
Katie när hon apporterar

Dag 17 - Mitt favoritminne med mina hundar

Publicerad 2012-08-04 19:51:47 i

Jag kan inte bara säga ett, men en fantastisk känsla var när jag och Katie fick en pinne, det var ingen annan än bara vi, på banan, utanför, på tävlingen, hon var så underbar. Jag älskar den känslan när det bara är vi. Det är nog sådana ögonblick som är mina favoritminnen, när det bara är jag Katie och Stacee.
Kan inte beskriva med ord hur mycket du betyder
Mys!
Puss syrran
 
 
 
 
 
 
 

Bilder

Publicerad 2012-08-04 19:47:34 i

Min allra bästa vän. Du har gått mig på nerverna denna sommar, men jag älskar dig mer för varje dag ändå!
Alla hundar + Svea (den svarta pudeln, som jag passar)
 

Pinne i agility

Publicerad 2012-08-04 19:27:23 i

Jag kan berätta om en tävling som hölls i Karlstad i juli. Värmlandsrallyt kallades tävlingen. Jag var med två dagar, första dagen i hoppklass 1 och agilityklass 1 med Katie och endast hoppklass 1 med Stacee då jag inte tränat så mycket kontaktfält med henne. Mätte in Stacee och hon var 44 cm, alltså precis medium, så skönt!
Tyvärr diskade dumma jag mig och Katie i båda loppen fösta dagen då jag visade fel... Men Katie var så galet duktig så jag var lycklig ändå. Stacees lopp var så underbart, men jag var så nogrann med att hon skulle göra allt rätt så jag saktade ner oss så tyärr några sekunder från pinne, hennes första lopp någonsin.
Andra dagen var båda så otroligt duktiga, Katie körde ett perfekt agilitylopp som resulterade i en pinne och i hopploppet gick allt så bra förutom att domaren stog 1 meter från slalomet så Katie var påväg dit och hälsa men jag  ropade bara så kom  hon, men då fick vi 1 sekunds tidsfel, 1 sekund från en pinne, så himla surt. 
Men jag är så nöjd med mina fina tjejer. Dom är så duktiga!
 

Länge sen

Publicerad 2012-08-04 19:20:06 i Hundliv,

Ganska länge sen jag uppdaterade nu. Men har väl inte hänt så mycket, umgåtts med kompisar, varit hundvakt, badad, tränat med hundarna, fotograferat och sådär. Snart är sommarlovet slut. Nästa måndag börjar jag min praktik i tre veckor, sedan är det skola igen.

Om

Min profilbild

Maria

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela