katiestacee

Tre timmar

Publicerad 2012-06-30 17:17:12 i Hundliv,

Har varit ute och promenerat i tre timmar. Så mysig promenad. Det kom två lösspringande hundar från en gård och skällde, Katie och Stacee var lösa och så duktiga, dom brydde sig ingenting, Katie brukar inte gilla sånt eftersom det har hänt henne så mycket skit, men nu tränade jag med henne och hon brydde sig inget! Fina tjejer, såg även massvis med får, Stacee blev glad!
 
Kiira-Tindra-Chillarn(Stacee)-Katie
 
Jobbigt att vara modell ju
 
 
Stacee är lycklig

Vandring

Publicerad 2012-06-30 12:35:52 i Hundliv,

Nu ska jag, mamma och lillebror ut på en vandringsled med alla hundarna. Turen blir nog närmare en mil. Kommer bli skönt att få gå långt och se hur hundarna får röra sig. Särskilt Katie som är så pigg!

Har jobb kvar i en vecka nu, jobber har gått väldigt bra än så länge och jag trivs bra. Har tränat ganska mycket spår med Stacee och hon är så himla duktig!! Katie är väl duktig men hon har så sjukligt bråttom, hon hittar alltid till slutmålet men det går på en sekund.... Spelar ingen roll hur mycket aktivering hon fått innan, hon är alltid så taggad på spår.

Dag 12 - En ras jag skulle vilja ha

Publicerad 2012-06-30 12:22:14 i Hundliv,

Det finns många raser jag är intresserad av och kan tänka mig att ha i framtiden. Men de raser jag gillar mest och som jag läst mycket om och skulle vilja ha i framtiden är australian kelpie, australian shepherd och border collie. Men då vill jag verkligen ha tiden eftersom alla de tre raserna är krävande. Sen älskar jag ju sheltie, men det har jag ju redan en, men jag vet att jag kommer ha fler.

Jobb

Publicerad 2012-06-19 21:21:12 i Hundliv,

Började jobba i måndags, på folkhögskolan i Molkom, är mest, städa, plocka och bära. Men personalen är trevlig och dagarna är ganska slappa så jag tycker det är ett ganska bra sommarjobb ändå. Är jäkligt trött när jag kommer hem, går upp klockan sju varje dag och sover ju inte så värst bra.. Men men..
-
Har inte tränat så mycket med Katie och Stacee under veckan för jag har varit så trött, men i helgen tränade jag med Stacee, hon ska lära sig slalom från båda hållen, alltså att jag ska kunna springa på båda sidorna, det är svårt för henne men det börjar ta sig lite. Tränade även "bevakning", hon står runt mig och skäller som en riktig brukshund, hon ser jäkligt vass ut alltså, sen får hon kampa när hon skäller bra och länge, då får hon ju ur sig lite skall, fast på mina villkor.
-
Idag var jag ute en långpromenad med hundarna, tog med en dummy och tränade apportering med Katie i vatten och på land, uppskattades verkligen av Katie, gjorde även en godisruta som dom fick söka ur och dom fick springa ordentligt! Det var jätteintressant enligt dom två på en stor äng med nyfällt gräs, Katie den lilla jakthunden spårade flera hundra meter och hittade en död råtta..... Som Stacee försökte äta upp..... Dom hade kul i alla fall.
Ser något roligt
Pinntokig
Lite svalkning för någon vecka sen
Stacee fiskar med storebror för någon vecka sen

Dag 11 - Hur valde jag kennel?

Publicerad 2012-06-19 21:07:12 i Hundliv,

Katie hittade jag på blocket så valde inte direkt kennel med henne.
När jag skulle skaffa en sheltie så kollade jag runt på massa kennlar, hittade då rönnvikens kennel, de verkade ha bra hundar och var noga med var hunden skulle hamna och hade HD-töntgat mamman. Så åkte och hälsade på och sedan hämtade jag Stacee två dagar senare!

Dag 10 - Ett roligt ögonblick med min hund

Publicerad 2012-06-15 13:06:56 i Hundliv,

Katie har gjort mycket roligt i sina dagar, men lite skojigt är ju när min mormor var här och försökte sova middag i mammas säng tillsammans med mammas lapphund och Katie flyger upp och slickar, pussar och gör det omöjligt för henne att sova och samma när kompisar sover över och Katie väcker dom på morgonen. Kanske inte så kul för dom dock... :D
-
Stacee ser sjukt rolig ut när man vaknar och hennes tänder syns när hon får en speciell min och det första man ser när man vaknar är en lång nos och några tänder. Hon är mindre rolig när hon länsar allt som kommer i sin väg. Vet inte hur många fickor hon har förstört..
-
Sen är det ju historian med råttan som jag redan skrivit om och en gång när Katie var mindre så låg hon och bet på en filt, då sa mamma till henne och gav henne en leksak istället, då bet hon på den men hon låg och sneglade mot mamma hela tiden, då märkte hon att Katie hade "gömt" filten bakom leksaken och låg i smyg och bet på filten. Störd hund.
-
Busarna

Tre år

Publicerad 2012-06-14 23:49:50 i Katie,

Idag fyller bästaste Katie tre år. Tiden har gått så fort, men samtidigt känns det som jag har haft henne hela mitt liv. Dessa år har varit dom tre bästa åren i mitt liv. Katie förgyller verkligen mitt liv. Idag har vi först kört drag på förmiddagen eftersom Katie älskar det, sedan var jag iväg och firade Ida och Zegge som har tagit studenten.
Vi avlsutade sedan kvällen med 1.5 timmes promenad, som bjöd på några galna rottweilers som stog i trädgården och försökte riva staketet för att komma ut och vad det såg ut som döda mina hundar, en gullig igelkott och en snäll golden retriever som följde efter oss en bit när jag gick med Katie och Stacee lösa, som tur är så brydde dom sig inte så mycket, förutom att Katie ville jaga igelkotten.
-
Hoppas vi får många fina år tillsammans. Vet inte vad jag skulle göra utan dig, du fick mig att må bra igen!
-

Dag 9 - Viktiga egenskaper när jag väljer hund

Publicerad 2012-06-13 21:19:13 i Hundliv,

Viktiga egenskaper för mig är att hunden är social, glad och vill kela. Den ska absoult inte verka skygg.
Katie var helt crazy när jag var och kollade på henne, dom som känner henne vet att hon kan hoppa, studsa och springa och hon var överlycklig när vi kom och hämtade henne, hon sprang fram till alla i familjen och hoppade och pussades, hon kändes rätt helt från början och hon är fortfarnade så glad av sig, hon får en alltid att må bra.
-
Stacee var mycket lugnare när jag kollade på henne, hon kom snällt fram, hälsade och kelade, men inte alls på samma sätt som Katie, men jag ville ha en lite lugnare hund än Katie när jag kollade på Stacee eftersom det skulle vara jobbigt med två galningar. Jag är otroligt nöjd över att jag valde Stacee!

Dag 8 - Tävlar jag något?

Publicerad 2012-06-11 12:40:20 i Hundliv,

Jag har tävlat i lydnad en gång förra året med Katie, vi fick ett tredje pris, men jag ångrade att jag ens tävlade då för Katie var inte sig själv alls då, utan hon började löpa några dagar senare och jag hade några dagar innan tävlinge varit inne hos veterinären för att hon hade flytningar och var trött. Jag vill tävla mer i lydnad för Katie kan alla moment bra, men jag blir så otroligt nervös, eftersom lydnaden är långsammare och det tar tid att genomföra en klass.
-
Jag har tävlat på skolmästerskapet och hösthoppet med Katie i agility, Katie vann alla loppen i smallklassen. Tävlade även inofficiellt i Karlstad förra året men då diskades vi tyvärr. Tävlade senast 6/6 i Karlstad officiellt, diskades i första loppet men nollade det andra loppet, men fick tidsfel så missade tyvärr en pinne.
Ska tävla mycket mer agility i framtiden med båda hundarna.
-
-

Dag 7 - Vilka hundsporter utövar du och din hund?

Publicerad 2012-06-11 12:25:34 i Hundliv,

Jag har provat på många hundsporter men de jag tränar mest är agility, lydnad, freestyle/tricks, spår och uppletande.
-
Med Katie tränar jag mest lydnad och agility, men även mycket freestyle/tricks och uppletande. Katie älskar uppletande. Tränar även sökövningar, apportering, drag och servicetricks men henne.
-
Stacee älskar agility, så det är nog det jag tränar mest, men även mycket lydnad, freestyle, servicetricks, spår, uppletande och drag.
-
Apporteringen i lydnadsklass 1

Camping

Publicerad 2012-06-09 10:37:37 i Annat,

Tänkte uppdatera lite snabbt bara. Är på en camping, det är jättefint. Men det har regnat hela natten så det är lite blött i tältet. Det är jag, min mamma, lillebror och alla hundarna som är och tältar. Om det blir bättre väder senare tänkte vi bada och spela lite minigolf.
-
Igår var det skolavslutning, jag vann ett stipendium för klassens föredömme, för att man sköter skolan och sina hundar och så. 500 kronor. Blev så glad!

Träning

Publicerad 2012-06-07 23:24:01 i Hundliv,

Är så sjukt nöjd med dagens träning, först med Stacee på eftermiddagen som jag skrev förut. Sen åkte jag och min mamma och tränade på Forshaga brukshundklubb, först tränade vi agility och massa handling. Stacee var superbra och Katie lärde sig så snabbt, hon kan nästan helt bakombyten, framförbyten och högerhandling. Varför har jag inte tränat det innan? Kan inte bli nöjdare. Sen tränade jag lydnad med Katie, hon var jätte taggad och alert, helt perfekt taggad för att hon hade tränat agility innan, då var hon lite lugnare men ändå mycket taggad. Jag körde nästan hela lydnadsklass 1 och hon var så jävla bra, bara något litet slarvfel. Hon har även varit helt sig själv mentalt idag. Bästa dagen på länge!
-
Mamma och Kiira (hennes lapphund) gjorde också framsteg, lärde sig handling, hoppade högre hinder och fick upp mer fart.
-
Mina bästa vänner

Agility

Publicerad 2012-06-07 18:40:39 i Stacee,

Idag har jag gjort den sista riktiga skoldagen. Skönt! Har bara avslutning imorgon.
På eftermiddagen idag var det hundträning i stallet. Jag bestämde mig för att ta med Stacee och träna agility, framför allt handling från min sida. Det var väldigt varmt ute ( Stacee har alltid varit känslig mot värme ) och hon var dålig i magen märkte jag på vägen dit. Så jag tog det ändå ganska lugnt, men hon var superduktig! Vi tränade först en svår handling bana, jag fattade verkligen ingenting först, men sen när jag började fatta så gick det så bra, Stacee är verkligen duktig. Sedan tränade vi raksträckor och lite annat. Annars passivitetstränade vi när dom andra tränade. Hon är så duktig min lilla flicka!
-
Typisk Stacee-sovstil

Dag 6 - Blandras eller renrasig

Publicerad 2012-06-07 10:54:25 i Hundliv,

Jag har en blandras och en renrasig. För mig spelar det inte så stor roll, för jag tycker hunden kan bli lika bra mentalt/fysiskt oavsett om den är blandras eller renrasig. Det som är positivt med renrasig är ju att man får stamtavla och kan tävla mer, med en blandras kan man endast tävla vissa saker såsom, agility, lydnad, viltspår och lite till.
Alla säger ju alltid att man vet vad man får om man skaffar en renrasig, men alla renrasiga är inte helt som rasen ska vara, alla är ju individer enligt mig.
Jag upplever inte heller att blandraser är sjukare. Så jag gillar både blandraser och renrasiga hundar.

Dag 5 - Andra husdjur i mitt liv

Publicerad 2012-06-06 20:20:56 i Annat,

Min mamma har alltid haft marsvin, så vi har haft många marsvin, just nu har vi två, Paris och Pepsi.
Vi har haft fyra katter, men nu har vi två, Toya och Bianca. 
Sedan har vi haft sammanlagt 8 hundar, men vi har fem av dom nu. Dom andra hundarna har varit en schäfer, en tax/bichon blandning och jag hade en papillon som endast blev 9 månader p.g.a grava höftledsfel..
Det är alla djur min familj har haft.

Tävlingen

Publicerad 2012-06-06 16:48:49 i Hundliv,

Jag tävlade idag med Katie, hoppklass 1 och agilityklass 1. Jag var så himla nervös innan och vädret var hur konstigt som helst. Men jag är mycket nöjd över våra insatser idag. Först var agilityklassen, den gick väldigt bra och känslan mellan mig och Katie var underbar, tyvärr var jag så dum att jag inte körde om slalomet när Katie hoppade över en port så då diskades vi.. Hoppklassen trodde jag skulle skita sig totalt då det var högerhandling på nästan hela banan och jag har inte tränat något på det + att det spöregnade och Katie är tyvärr känslig för regn, men på något sätt tog vi oss igenom hela banan felfritt!! Tyvärr fick jag några sekunders tidsfel eftersom matte är dum och inte har tränat högerhandling så jag fick springa runt alla hinder och det tog ju tid, så vi fick ingen pinne, men jag är så nöjd över ett nollat lopp!
-
Jag är också supernöjd med Stacee, jag tävlade inte med henne, men jag tränade agility som fanns på en annan plan bredvid, hon var så duktig och hon var med hela tiden och miljötränade, hon är så underbar och lugn, så bra på att slappna av, är så glad att all träning har lönat sig, ångrar mig dock att jag inte tävlade med Stacee också.
-
En sak jag är väldigt fundersam över är att Katie har förändrats mycket mentalt dom senaste veckorna, jag känner knappt igen henne, hon är mer stressad, uppmärksam, vaktig och osäker. Jag har inte förändrat något i träningen och jag förstår verkligen inte vad det är med henne. Hon har ju haft mycket problem med löpen och skendräktighet och när jag undersökte henne hos ett proffs på tikar hos veterinären förra året sa hon att tikar med sådana problem ( hormonella problem ) kan förändras mycket mentalt hela tiden, så funderar faktisk på kastrering..
-
Jaja, är nöjd ändå och nu blir det att träna mig själv framförallt i handling så ska vi förhoppningsvis ut och plocka lite pinnar!
Chillar så fint så i regnet
Slappnar av ganska bra!

Tävling

Publicerad 2012-06-05 23:55:03 i Katie,

Ska tävla med Katie imorgon, agilityklass 1 och hoppklass 1, är så himla nervös. Kommer inte bli mycket sömn inatt. Jag tränade lite agility med Katie igår och då började hon vända i platta tunneln, vilket hon aldrig gjort förut, för att det var blött där och hon är så känslig för sånt.. Så är orolig att hon tror att hon ska vända i platta tunneln nu.. Men jaja, det är alltid bra träning att tävla så får väl se hur det går :)

Dag 4 - Min första hund

Publicerad 2012-06-05 17:04:45 i Katie,

Min första egna hund är Katie, hon är en bra förstahund för mig, men jag är ändå van hundar då min familj har haft hundar hela mitt liv, annars skulle jag nog inte rekomendera en hund som Katie då hon som sagt har mycket vakt, jakt och energi. Men för mig är hon perfekt!
Den första hunden jag var uppvuxen med är en schäfer-tik, hon var jätte lugn och helt underbar, så jag har en bra erfarenhet av schäfrar, som dock har blivit sämre nu.

Dag 3 - Min hundras

Publicerad 2012-06-04 19:56:20 i Hundliv,

Eftersom jag redan har skrivit om mina hundar så tar jag dag tre istället :)
Den första rasen är Shetland sheepdog

"Shetland sheepdog är en alert och arbetsvillig liten vallhund. Den är en liten, mycket vacker, långhårig fårhund, symmetriskt och proportionerligt bygd, aldrig klumpig eller grov. Vallar med skall"
Min uppfattning av sheltien är att den är arbetsvillig, pigg och har lätt till skall. Många är ofta lite nervösa, reserverade och stissiga. Jag vet även de som har ganska mycket vallinstinkt kvar, jag märker att Stacee har det, jag har testat att valla änder på skoj med Stacee då hon visade stort intresse, hon böjde ner huvudet lite och började gå runt dom, hon var duktig!
-
Den andra rasen är Yorkshireterrier ( eftersom Katie är mest av den rasen )
"Yorkshireterriern är en pigg, alert och orädd hund. Den är nyfiken till sin natur och vill gärna hänga med på det mesta. Men som alla hundar behöver den uppfostran för att må bra. Den vaktar med skall och brukar kallas för ett levande defa-larm. Den kräver en fast hand och konstant uppfostran"
Jag upplever yorkshireterriern som mycket tuff, vaksam, självsäker, vaktig och en hund med mycket jakt. Ganska mycket typisk terrier, med vilja och envishet, men samtidigt en stark arbetsvilja och en clown. Katie är mycket som en yorkie, hon har sjukt mycket jaktinstinkt och fick tag på en råtta när hon bara var 6 månader, den skakade hon och tuggade på så man hörde benen knäckas i råttan, hon kunde komandot loss, men inte då, så min mamma fick tvinga upp käkarna och skaka ut råttan. Hon har även mycket vaksam och vaktig. Ett riktigt defa-larm.


Dag 1 - Presentation om mig själv

Publicerad 2012-06-03 12:10:08 i Annat,

Jag heter Maria Lampi, jag är född 1993, så jag är snart 19 år. Jag går tillsammans med mina hundar på hundsportgymnasiet i Forshaga, går alldeles snart ut årskurs 2, jag trivs oftast väldigt bra på hundsport.
Annars bor jag i Molkom, som bara är 2.5 mil ifrån Forshaga och i Forshaga har jag en egen lägenhet på 56 kvadrat. Jag kan visa bild hur det ser ut inne någon dag. 

Mina intressen är framförallt hundar såklart, men även kompisar, musik, tv-serier och Michael Jackson. 
Jag skulle egentligen gå på en av Michaels konserter den 17 augusti 2009, men så blev det tyvärr inte.
Det var väl lite om mig i alla fall.
En gammal bild på mig och Katie

Lista

Publicerad 2012-06-02 23:28:01 i Hundliv,

Tänkte börja på denna lista imorgon.

Dag 1 - Presentation om mig själv

Dag 2 - Presentation om mina hundar
Dag 3 - Min hundras
Dag 4 - Min första hund
Dag 5 - Andra husdjur i mitt liv
Dag 6 - Blandras eller renrasig?
Dag 7 - Vilka hundsporter utövar du och din hund?
Dag 8 - Tävlar jag något?
Dag 9 - Viktiga egenskaper när jag väljer hund
Dag 10- Ett roligt ögonblick med min hund
Dag 11- Hur valde jag kennel?
Dag 12- En ras jag skulle vilja ha
Dag 13- En ras jag inte vill ha
Dag 14- Det här älskar min hund
Dag 15- Det här gillar inte min hund
Dag 16- Rolig bild på mina hundar
Dag 17- Mitt favoritminne med mina hundar
Dag 18- Tik eller hane?
Dag 19- Varför har jag hund?
Dag 20- Mitt mål för 2012

Kvällsträning

Publicerad 2012-06-02 22:54:07 i Katie,

Idag har vi som sagt gått över två timmar, sedan åkte vid inlines en bit och Katie sprang i full fart hela vägen, lilla turbohunden. Nu på kvällen har jag och min lillebror Jesper tränat fotboll, då tänkte jag att jag kunde träna lite med Katie eftersom hon har gjort ganska mycket idag, då är hon lite lugnare och mer fokuserad när man tränar, annars är hon bara galen. Tränade freestyle och läggande, ställande och fotpositioner. Till och med Jesper tränade lite med henne. Gick så himla bra!
Full fart som alltid typ

Långpromenad

Publicerad 2012-06-02 15:18:07 i Hundliv,

Idag har jag och min familj varit ute och letat kontroller för något som heter friska molkom, man får en karta och ska gå och leta kontroller och skriva upp nummret som står på kontrollen och sedan registrera det och då är man med och tävlar om fina priser. Turen blev över 2 timmar och alla hundar var med förutom Katja som endast var med en kort bit.
På vägen såg vi massor av katter, Katie gick lös hela tiden och jag passade på att träna skvallerträning, hon var så duktig, katterna kunde till och med springa precis bredvid henne utan att hon jagade, hon skvallrade så fint. Stacee bryr sig inte så mycket men hon skvallrade också fint.

Katie och Stacee lekte jättemycket och dom som känner Katie vet att det ser ut som att hon mördar Stacee, men icke, dom har jättekul!
Kontroll
Gänget
Finaste tjejerna

Den vackraste människan på denna jord

Publicerad 2012-06-02 00:26:16 i Annat,

Michael Jackson är den största anledningen till att jag lever och mår bra idag. Jag vet inte var jag skulle vara om jag inte hade upptäckt honom. Jag vet att det låter absurt och att inte många kommer förstå det. Men han har hjälpt mig igenom allt svårt som har hänt. Han har gjort mig till en bättre människa och han har fått mig att kämpa och vilja leva. Jag önskar från hela min själ att alla kunde se honom för den han var och inte för allt media skriver, hur kan man ens vara så korkad att man går på allt som skrivs? Michael är en genuint god människa, han har fått mig att tro på männskligheten. Den mest äkta människan, och då pratar jag inte om utseende för det spelar inte någon roll överhuvudtaget, han är äkta och vacker inifrån själven.
Jag har till och med en tattuering som beskriver min kärlek till honom och texten till den är ifrån min favoritlåt av MJ.
Tack för att du har räddat mig. I L.O.V.E you.
I'll never let you part
For you're always in my heart



Jag hoppas du är på ett bättre ställe än denna usla värld

Stacee

Publicerad 2012-06-01 21:09:31 i Stacee,

Namn: Rönnvikens best fighter "Stacee"
Född: 19 oktober 2010
Ras: Shetland Sheepdog
Bor: Forshaga och Molkom
Från: Rönnvikens kennel
Vikt: 11 kg
Höjd: 44 cm
HD/AD: B, UA
Stacee kom till mig när hon var 8 veckor, en riktig liten sötnos. Hon var mycket försiktig då det var vinter och hon hade aldrig varit ute och bodde på landet, hon var osäker på ljud och andra djur. Har tränat otroligt mycket miljöträning med henne då jag var rädd att hon skulle bli stissig, nervös, rädd och skällig som många Sheltisar kan vara, nu är hon jätte cool och funkar i princip i vilken miljö som helst, hon bara sover och märker knappt något.
Stacee är så charmig och underbar, snällare hund får man leta efter, hon är verkligen genomsnäll. Hon är kelig och tycker om nya människor men hon är inte alls lika vild som Katie. Hon är lugn och gosig. 
Väldigt träningsvillig och älskar att lära sig nya saker.

Hon är galet glupsk och det är ingen idé att lämna mat framme, varken på bordet eller i fickorna, då är det spårlöst försvunnet när lilla Stacee har varit där och rotat.
Hon är inte så skällig för att vara en sheltie, men jag märker att hon har lätt till skall. Hon hade problem ett tag att hon skällde på andra hundar, hon hjälpte mammas hund som också gjorde det, men jag har verkligen tränat så mycket på att hon ska skvallra till mig istället och nu skäller hon nästan aldrig längre även fast mammas hund skäller.
Med Stacee tränar jag framförallt lydnad, agility, freestyle och spår men även uppletande, servicetricks, drag och sök. Har även ställt ut henne, hon är ju dock alldeles för stor, nästan 1 dm, men hon fick HP och fin kritik ändå!
Sötaste valp-Stacee
Vackra älskling

Katie

Publicerad 2012-06-01 20:49:45 i Katie,

Namn: Katie
Född: 14 juni 2009
Ras: 50% Yorkshireterrier, 25% Japansk spets, 25% Mellanpudel
Bor: Forshaga och Molkom
Från: Mariestad
Vikt: 6.8 kg
Höjd: 32 cm
Jag skaffade Katie när hon var 10 veckor, jag ville ha en hund så att jag skulle må bättre då min värld hade rasat samman några månader innan. Hon har gjort mitt liv värt att leva igen, det bästa jag har.
Katie är en väldigt livsglad hund, med mycket jakt, vakt, energi och upptåg men hon har även en bra av/på knapp och är så otroligt underbar, träningsvillig och gosig, man blir så glad av henne.
Hon är ganska tuff av sig och har ganska lätt för att säga ifrån mot andra hundar som är för jobbiga, hon har tyvärr blivit påflugen alldeles för många gånger så det är bara vissa hundar hon tycker om. Så länge hon slipper att de andra hundarna är på henne för mycket så funkar det bra.

Inget undgår Katie känns det som ibland, hon ser och hör allt. Hon är uppmärksam och vill gärna jaga katter och annat ute och har tendenser att springa fram till hundar och människor, men jag har tränat väldigt mycket på det och nu är det inte ofta något sånt händer.

Jag tränar mycket olika saker med Katie, framförallt lydnad, agility, freestyle och uppletande men även apportering, spår, sök och drag.

Hon har även gjort MH test inofficiellt. Hon fick 5 på båda lek, 4 på jakt, inga kvarstående rädslor eller intressen och 1:a på skott.



Galet söt valp-Katie



Min allra finaste och bästa vän

Familjens djur

Publicerad 2012-06-01 20:32:17 i Annat,

Tillsammans har min familj 5 hundar, mamma har tre hundar, en storpudel och två finska lapphundar och jag har mina två.
Katja är över 12 år och en speciell hund, hon var inte direkt den hunden som fick mig att vilja ha en egen hund utan jag har alltid tyckt hon är lite jobbig, det går inte riktigt att förklara. Nu när hon ha blivit äldre är hon väldigt lugn men när hon var yngre har hon varit glad och vild.
Kiira är snart 3 år och hon har haft en kull valpar, hon är nu kastrerad. Hon är jättego, men hon håller sig ganska mycket på sin egen kant, båda mina hundar tycker mycket om Kiira!
Tindra är 2 år och hon kom till min familj när hon var runt 1 år, då var hon väldigt lekig i sättet och lite stressad, nu är hon myket lugnare men kan fortfarande bli stressad vid lek. Tindra är så himla gosig och rolig, hon tycker om att umgås med en.
(Skriver mer om mina hundar i ett senare inlägg)
Vi har även två katter, Bianca och Toya och två marsvin.
Vi har haft fyra katter, men den ena, min älskade Joey blev påkörd på julafton och dog direkt och Trisse hade fel på njurarna så han avlivades. Saknar dom så mycket!
Toya
Katie och Bianca
Jag och Katie saknar vår älskade Joey

Hundblogg

Publicerad 2012-06-01 18:32:34 i ,

Hej!
Har aldrig haft en blogg men ville testa, kommer framförallt skriva om mina hundar Katie och Stacee, om träning, vardagsliv och allt möjligt. Kommer skriva och berätta mer om dom senare. Håller på lite med designen nu.
Fina Katie

Om

Min profilbild

Maria

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela