katiestacee

Spark

Publicerad 2012-12-29 20:34:40 i

Har varit på stan och kollat lite idag. Hittade lite smått och gott.
Mamma passade hundarna sålänge. Men hon är lite sjuk och jah gar extremt ont i huvudet så tog en tur med sparken när det har kommit så fin snö. Selade på Katie, Stacee och Kiira. Herregud vad fint dom drog!!
Jag behövde knappt hjälpa till något alls, Katie kämpar och kämoar och hänger med i de större hundarnas takt och drar med all sin kraft. Kiira är också helt fantastisk. Stacee drar superbra, men hon ska envisas med att skälla.. Just för att hon blir så övertaggad och så fort det blir lite sakta och tråkigt börjar hon skälla.
 
Jag är så glad att jag har mina älskade sessor. Äkta vänner!
 

Jul

Publicerad 2012-12-25 22:25:02 i

Så var julen över igen. Fick bra saker, en iphone och tillbehör till den, matberedare, kläder, mössor, badskum, pengar och lite mer. Älskar min iphone, fattar inte hur jag har stått ut med min gamla skitmobil!
 
Idag var jag ute i nästan 2.5 timme och pulsade i snön med hundarna. As jobbigt var det. 
Katie höglöper nu och är så jävla jobbig. Hon nosar, nosar, nosar och nosar. Vill hitta en fin hane, och hon och Stacee håller på med varandra.. Stacee vill bara äta som vanligt och leka med pudeln Svea.
 
Kiira, Stacee och Katie myser ihop sig på mamma

Love

Publicerad 2012-12-23 16:56:00 i

Den finaste människan som någonsin har funnits på denna jord. Den människan som lärde mig att alla är lika mycket värda och att djur aldrig sviker som människor gör. Den som fick mig att fortsätta kämpa varenda dag när allt var så jobbigt. Min allra bästa manliga förebild. Min dröm gick i uppfyllelse, jag skulle till London och se dig. Sen crashade självkart allt som det alltid gör. Jag har aldrig i hela mitt liv mått så dåligt som den tiden. Som tur var fick jag Katie, som lyste upp mitt liv. Det bästa är att hennes ögon påminner om dina. Jag kan aldrig någonsin tacka dig nog för vad du har gjort för mig och mitt liv. Jag älskar dig.
 
 
 
Största kärleken

Lugndag

Publicerad 2012-12-23 16:44:45 i

Lugna dag, har gått en promenad, tränat lite lydnad inne och sen gjort knäck och tittat på How I met your mother

Bilder

Publicerad 2012-12-22 15:15:04 i

Var ute i 2 timmar ungefär. Hundarna busade och jag tränade lite lydnad med Katie. 
 
Lite bus
Finast
Kiira fick dra pulkan på vägen, självklart ska Stacee vila lite i den när vi stannade till
 

Promenad

Publicerad 2012-12-22 12:33:00 i

Ska ut på långpromenad nu. Sov fan till halv tolv.. Pappa kom upp i morse och skulle ta ut Katie och Stacee, han stog och ropade och tillslut skrek på Katie, men hon vägrar verkligen lämna min sida, överdrivet trogen hund. Men så underbart att vakna med henne vid min sida!
 
 Through my rise and fall
You've been my only friend

My friend, my someone in the dark is you

Publicerad 2012-12-21 20:28:00 i Hundliv,

Vad skulle jag göra utan er? Det är ni som gör att det blir lättare att gå upp på morgonen. All ångest försvinner när jag gosar in mig i er päls. När era svansar viftar så glatt mot mig glömmer jag bort hur allt egentligen är. Jag älskar er.

 

Typiskt

Publicerad 2012-12-21 19:40:00 i

Katie blir alltid så glad på morgonen när jag har vaknat så hon vill alltid ta något i munnen och springa runt med, häromdagen fick hon tag på min mobil och sprang runt med och viftade på svansen. Sötnosen min!
 

Lite bilder

Publicerad 2012-12-21 19:35:28 i

Haha Stacee orkade inte vara med längre
 
Fula lilla Stacee
 
Mina finaste älskade vänner

Börja blogga igen kanske?

Publicerad 2012-12-21 19:28:00 i Annat,

Det var ett litet tag sedan, men ska väl försöka komma igång igen.
Är hemma på jullov nu och tar det mest lugnt. Var ute på Tempel igår med Anna, Ida och Zegge, mycket trevligt!

Passar en storpudel som jag passade i somras och mamma passar två storpudlar på dagarna så oftast är det åtta hundar här, bara tikar. Men det går bra. Katie är väl inte överförjust när dom ska vara i "hennes" rum men hon har blivit mycket bättre och alla har varit i sängen tillsammans!

 
Julhälsning från min säng :)

Om

Min profilbild

Maria

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela